CEO Hoffmann weg bij Lekkerland

1 september 2016

Michael Hoffmann stopt als CEO bij de Lekkerland Groep. Hij vertrekt om persoonlijke redenen bij de groothandel en logistiek dienstverlener van onder meer zoet en hartig, koffie en thee en koel en diepvries. Patrick Steppe neemt zijn positie als CEO over.

Hoffmann heeft vijf jaar bij Lekkerland gewerkt. Onder zijn leiderschap heeft de onderneming haar bedrijfsstrategie voor de lange termijn ‘Convenience 2020’ ontwikkeld. Ook zijn stappen gemaakt met het daaruit voortvloeiende heroriëntatieproces, meldt het bedrijf.

Steppe (1967) werkt al 16 jaar bij Lekkerland en was vanaf eind 2012 op bestuursniveau verantwoordelijk voor de verkoopdivisie van het bedrijf.

Lekkerland heeft zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot ‘”allround aanbieder van full-serviceproducten en concepten”, aldus het persbericht. “Dit blijkt onder meer uit het positieve financiële resultaat."

Het bedrijf levert onder meer snacks voor onderweg en dranken voor winkels op tankstations, kiosken, buurtwinkels, fastfoodketens, tabakswinkels, levensmiddelenzaken, drankwinkels, warenhuizen, bakkers en kantines. Over het boekjaar 2015 bedroeg de totale verkoop 12,5 miljard euro.

Lees ook:

Hans Oberg commercieel directeur Lekkerland (18 oktober 2012)

Altijd op de hoogte blijven?