Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

agrifoodtech-food-technology

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend. 

"Tijdens de informatiebijeenkomst in januari jl., gaven we aan in de loop van maart de definitieve data voor Food Technology 2021 met u te delen", zegt uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer. "Sindsdien hebben we, Mikrocentrum en EVMI, als organisatoren intensief contact gehad met ingeschreven en potentiële exposanten en de betrokken samenwerkingspartners. Naar aanleiding hiervan hebben we geconcludeerd dat de succeskans voor de eerste editie hoger is wanneer Food Technology wordt verplaatst. We hebben daarom besloten Food Technology 2021 organiseren op 1 en 2 december, in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Wij kijken ernaar uit om, samen met u, een succesvolle eerste editie te organiseren!"

Food Technology 2021

Het kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit? Welke rol speelt technologie hierin? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren. Technologische innovaties spelen hierbij een sleutelrol. Een compleet overzicht en de laatste ontwikkelingen op weg naar de voedselketen van de toekomst. Gedurende twee dagen zijn een breed scala oplossingen binnen de volgende thema’s te ontdekken:

  • Fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel
  • Food lab

Food Technology 2021 komt voort uit de vakbeurs AgriFoodTech die kennis- en netwerkorganisatie Mikrocentrum de afgelopen jaren organiseerde. Vakblad EVMI (Alea Publishers) was het laatste jaar verantwoordelijk voor een deel van het congresprogramma. Vanuit de voedingsmiddelenindustrie kregen de organisatoren steeds meer signalen om deze beurs specifieker te maken en volledig te focussen op food technologie.

Food Technology banner

Lees ook
Lezing Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Lezing Food Technology: Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar

Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Bram de Vrught, Managing Director bij QING, geeft de lezing Innovatie is onvoorspelbaar, het proces controleerbaar.

Lezing Food Technology: Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Lezing Food Technology: Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken

Food Technology, de beurs voor hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie, vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen. Tijdens de beurs geeft prof. Karin Schroën, hoogleraar aan Wageningen Universiteit, de lezing Hoe microtechnologie kan worden ingezet om levensmiddelen duurzamer te maken.

Danielle Mol keynote spreker op Food Technology 2023

Danielle Mol keynote spreker op Food Technology 2023

Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg The GreenUp Company, is aangekondigd als keynote spreker op vakbeurs Food Technology 2023. Ze geeft een presentatie met het thema Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren