Döhler Nederland veilt voedselbewerkingsmachines

Logo Döhler Holland

Een deel van de machines voor de voedingsmiddelenindustrie van Döhler Holland wordt geveild via Troostwijk Auctions, vanwege de integratie tussen de productielocaties in Oosterhout en Breda. Döhler biedt onder andere rvs-tanks, pompen, verpakkingsmachines, kunststoftanks en transportbanden aan. De veilig is open voor biedingen en sluit vrijdag 15 april om 10.00 uur.  

Döhler is producent van natuurlijke ingrediënten en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het bedrijf ontmantelt de productielocatie in Breda en voegt deze samen met de locatie in Oosterhout. Daarom worden diverse machines van de locatie in Breda op de veilig aangeboden. De veilig beslaat in totaal 61 kavels.

Op woensdag 13 april is een kijkdag gepland. Daarvoor kan je van 9.00 tot 16.00 uur terecht op de vestiging in Breda en van 9.00 tot 12.00 uur op de vestiging in Oosterhout. Meer informatie over de veilig is te vinden op de website van Troostwijk Auctions.

Bron: FoodHolland

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Thema's
Lees ook
Nieuwe conveyor bandmodule Interroll vermindert kiembelasting in kippenvleesverwerking

Nieuwe conveyor bandmodule Interroll vermindert kiembelasting in kippenvleesverwerking

Interroll introduceert de nieuwe Ultra Hygienic Transfer (UHT), die geautomatiseerde materiaalstroomprocessen in de kippenvleesverwerking nog hygiënischer maakt en de hoeveelheid vleesdeeltjes in de materiaalstroom en de kiembelasting aanzienlijk vermindert. Dit maakt een optimale houdbaarheid van kipproducten in de detailhandel mogelijk.

Nieuw JSY5000-H ventiel van SMC voor toepassing in de voedingsmiddelenproductie

Nieuw JSY5000-H ventiel van SMC voor toepassing in de voedingsmiddelenproductie

SMC heeft een nieuw ventieleiland JSY5000-H ontworpen voor toepassing in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het nieuwe Het IP69K-ventiel heeft een clean design dat bestand is tegen regelmatig reinigen. Het ventiel onderscheidt zich door een hoog debiet, een laag stroomverbruik en IO-Link point-to-point communicatie voor een optimale regeling...

Rens Automation gaat verder als Rens Bakery Solutions

Rens Automation gaat verder als Rens Bakery Solutions

Rens Automation gaat verder onder een nieuwe naam: Rens Bakery Solutions. Dit jaar viert het bedrijf zijn vijfjarig jubileum met een nieuw pand en een nieuwe naam. Ook lanceert het bedrijf gelijktijdig een nieuwe uitstraling en website.