DUPP Food Executive Search van start

8 april 2016

DUPP Food Executive Search is 1 april in Wageningen formeel van start gegaan. DUPP Food Executive Search is een nieuwe business unit van recruitment bureau voor de foodsector DUPP.

DUPP Food Executive Search richt zich op management en directiefuncties. Het gaat hierbij om senior posities in disciplines zoals Marketing & Sales, Operations, Research & Development, Quality, Supply Chain en Procurement. Voor deze functies is veelal relevante ervaring in de food sector vereist. Ook bemiddeling voor algemene management-/directiefuncties en commissariaten met een foodsignatuur behoren tot de doelstelling.

Netwerk

“In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van managers en directeuren met ruime ervaring in de food business, in Nederland maar ook internationaal. Met dit netwerk van persoonlijke contacten en onze inhoudelijke kennis van de food branche begeleiden wij onze klanten graag bij de search naar nieuwe executives. Food executives die met hun visie, leiderschapskwaliteiten en passie organisaties weten te inspireren. Onze werkwijze is hierbij transparant en resultaatgericht”, aldus Jakob Jan Verbraak en Hans Hilbrands, beiden partner van DUPP Food Executive Search.

Naast DUPP Food Executive Search kent DUPP de business units DUPP Food Recruitment en DUPP Food interim Management.

Lees ook:

Hans Hilbrands naar DUPP (18 februari 2016)

‘Foodmensen blijven vaak in de food' (6 mei 2015) Premium

Altijd op de hoogte blijven?