Food Technology: Hoe voedselbedrijven meer met data kunnen doen

5 april 2023 Redactie Food

Data zijn overal, ook in de voedingsmiddelenindustrie. Ze bieden een scala aan kansen en oplossingen voor allerlei vraagstukken die bedrijven hebben. Bijvoorbeeld op gebied van track-and-trace, specifieke klantbehoeften en naleving van wet- en regelgeving. Maar voedselbedrijven maken nog onvoldoende gebruik van data. Hoe kan dat beter?

Food For Analytics helpt bedrijven om grote hoeveelheden beschikbare data slim te vangen. Deze data worden via een handig dashboard gevisualiseerd en vertaald naar acties voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Op gebied van verkoop, financiën en productie. Tijdens hun lezing op 12 april op Food Technology nemen Gert-Jan van Fessem en Sjors Otten (eigenaars van Food For Analytics) je mee in hoe je dit doet.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?