Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Foss toont de Kjeltec™ 9 – een volledig geautomatiseerde Kjeldahl-analyse met digitale innovaties. Nauwkeurige resultaten met een snelle doorlooptijd en eenvoudige data handling: Kjeltec 9 is veilig en eenvoudig te bedienen met minimale bedieningstijd en minder kans op fouten.

Met een Autosampler met 20 of 60 plaatsen is de batchverwerking volledig geautomatiseerd, waardoor je tot 240 monsters in 24 uur kunt analyseren. Geschikt voor monsters van zowel grondstoffen als eindproducten in de voedingsmiddelen- en agro-industrie. De parameters zijn stikstof, eiwitten en ammoniak. De technologie omvat Kjeldahl en andere analyses op basis van stikstof. In combinatie met een Kjeltec™ 9 Analyser leveren FOSS Autosamplers een volledig geautomatiseerde Kjeldahl-analyse. Laad uw monsterrekken rechtstreeks vanuit het vergistingsblok en Kjeltec voert een nauwkeurige analyse uit die meer dan vier uur onbeheerd wordt uitgevoerd.

Met SmartAnalytics zet je data om in bruikbare inzichten die volledige controle geven over je productie op verschillende locaties. Verhoogt efficiëntie, nauwkeurigheid en uptime voor veilige en consistent hoogwaardige voedselproducten.

FOSS staat wereldwijd bekend om zijn efficiente, analytische systemen die helpen om zowel de kwaliteit als de veiligheid in de wereldwijde voedselmarkt te verbeteren.

Foss vind je op standnummer F145. 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?