Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Gronfa is producent van industriële meng- en roersystemen, doseer- en afvulinstallaties voor IBC Drum Cans en oplossingspartner voor diverse applicaties in voedingsmiddelen-, chemische- en farmaceutische sectoren. Vanuit basiscomponenten wordt de klantspecifieke oplossing gefabriceerd en, indien gewenst, op locatie geïnstalleerd.

Voor het reduceren van batchtijden en verbeteren van en-of-line-kwaliteit toont Gronfa volautomatische CAN-afvulmachines en inline homogenisatoren maar ook dynamische mixinstallaties. Met eigen engineering in Zutphen, levert Gronfa bewezen technologie voor klantspecifieke applicaties. De afvalmachine wordt in Nederland getest en zorgt voort kortere omsteltijden. De inline mixinstallatie (particle size reduction machinery) geeft stabiele emulsies, reduceert ‘fish-eyes klontjes’ en een uitstekende end-of-line kwaliteit. De HFRW-serie is een dynamische mixer met een hoge energie efficiënt ten opzichte van marine pitchblade. Met een axiaal-/radiaalflowelement en een hygiënisch ontwerp voelt deze installatie zich op zijn plaats in een veeleisende omgeving zoals die er in de voedingsmiddelenindustrie genoeg zijn.

Het team van specialisten helpt je graag verder bij het vinden, ontwerpen en leveren van de juiste procesoplossing op basis van jouw specifieke behoefte en wensen. Goede nazorg en snelle service staan bij Gronfa hoog in het vaandel. No-nonsense, pragmatisch en resultaatgericht zijn de kernwoorden die het bedrijf heeft bij de ontwerp en productie van meng-, afvul en processystemen en als oplossingspartner voor procesapplicaties.

Gronfa vind je op standnummer F152.
 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?