Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

                                                  Foto: Luuk Scholte en Mehmet Eser (Horecava)

Uit onderzoek van de Horecava blijkt dat de bezoekers van de beurs grote behoefte hebben aan informatie. Zoals informatie over leveranciers en producten, trends en ontwikkelingen, maar ook tips en kennis om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarom lanceert de vakbeurs samen met Horecanetwerk een nieuw online platform. De introductie vindt plaats in het eerste kwartaal van 2020.

Het platform verbindt het hele jaar de vraag en aanbod binnen de foodservicebranche. Verschillende disciplines komen hier samen, zoals actueel nieuws over buitenshuis eten, slapen en drinken. De bezoekers kunnen informatie krijgen.Verder is het mogelijk voor leveranciers om eigen content op het platform te plaatsen en kunnen bezoekers direct contact met hen opnemen.  

De Horecava is de grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland. Vier dagen lang presenteren verschillende foodservicepartijen innovatieve startups en interessante sprekers zich aan de bezoekers van de beurs.

Horecanetwerk.nl is een online vertegenwoordiger en online horecabeurs, waarbij vooral de focus op vernieuwing ligt.

Thema's
Lees ook
Biobeurs is dit jaar BioKennisweek

Biobeurs is dit jaar BioKennisweek

Van maandag 18 tot vrijdag 22 januari vindt de BioKennisweek plaats. Het online platform is een alternatief voor de Biobeurs, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw, voeding, cosmetica en techniek, die door de coronamaatregelen niet in gewoonlijke vorm door kan gaan.

Limburgs onderzoek naar innovatieve groenten

Limburgs onderzoek naar innovatieve groenten

De groentezadendivisie van BASF gaat in 2021 samenwerken met de Universiteit Maastricht (UM) in het Brightlands Future of Farming Institute (BFFI). De partijen willen groenten kunnen leveren met optimale eigenschappen voor de consument, zoals smaak en gezondheid.

Breed consortium voor hervorming voedselsysteem

Breed consortium voor hervorming voedselsysteem

Onder de vlag van de Nationale Wetenschapsagenda start een breed consortium van 30 wetenschappers uit het wo en hbo samen met een groot aantal bedrijven, NGO’s en innovatieve netwerken met het driejarige programma ‘Transitie naar een duurzaam voedselsysteem’.