Interview: de wereld verbeteren met kruiden

michel-driessen-cr-naomi-heidinga1

Het zijn uitdagende tijden, vindt Michel Driessen, CEO bij Verstegen Spices & Sauces. De markt verschuift, het klimaat verandert, en wereldwijd wordt de politiek instabieler. Michel wil Verstegen niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd loodsen, maar er ook een ander bedrijf van maken. ‘Een organisatie die een positieve impact heeft op...
Lees ook
Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceerde eetbare vullingen voor de 3D-foodprinter tijdens de Horecava. Dit gebeurt in samenwerking met ByFlow, producent van de foodprinter Focus. Op de Horecava krijgen bezoekers de mogelijkheid om de 3D-foodprinter zelf uit te proberen. De eerste vulling bestaat uit bietenpuree, kardemon, piment en knoflook, een puree...

Overname Intertaste door Koninklijke Euroma

Overname Intertaste door Koninklijke Euroma

De internationale kruiden- en specerijenproducent Koninklijke Euroma neemt alle aandelen van Intertaste over. Met de overname versterkt Euroma de marktpositie en het past binnen de ambitie van Euroma om door acquisities en autonome groei uit te groeien tot dé toonaangevende smaakmaker op de markt van kruiden en specerijen. Euroma heeft de overname recent...

Vion wint Kristalprijs 2017

Vion wint Kristalprijs 2017

Vion heeft de Kristalprijs 2017 voor de snelste stijger op de Transparantiebenchmark van Nederland gewonnen voor haar MVO-verslag 2016. Francis Kint, CEO Vion: “Vion is heel trots en blij met het winnen van deze prijs. Het is een erkenning voor ons werk, onze durf en onze prestaties en voor de sector een enorme stimulans.” Dit jaar publiceerde Vion...