Josephine Coombe treedt toe tot Raad van Bestuur ECPA

Beeld: ECPA

Josephine Coombe, directeur van Nulogy Europa, treedt toe tot de Raad van Bestuur van de European Co-Packers Association (ECPA). Coombe zal de vereniging helpen om in te spelen op de toenemende vraag naar 'contract packing' en 'contact manufacturing services'.  

Flexibiliteit

Coombe werkt bij Nulogy, dat digitalisering van productieketens verzorgt. Ze zal "een internationaal perspectief bieden op flexibiliteit door innovatie in de externe productieketen", aldus de ECPA. De vereniging vertegenwoordigt de contract-verpakkingsindustrie in Europa, waaronder merkeigenaren, producenten en retailers met faciliteiten door heel Europa. Coombe: "Ik vind het geweldig dat ik de mogelijkheid heb om ECPA’s werk te steunen zodat merken co-pack providers in continentaal Europa kunnen beïnvloeden waardoor de flexibiliteit en de reactiesnelheid  verhoogd kan worden, met name in deze roerige tijden."

Thema's
Lees ook
Trends in verpakkingsland

Trends in verpakkingsland

Een verpakking is allang niet meer slechts een functioneel omhulsel van een product. Consumenten proeven met hun ogen, dus het is zaak eruit te springen in het schap én online. Hoe doe je dat in deze tijd? Een verpakking ontwerpen is een samenspel tussen de bescherming van het product, distributiegemak, kosten, duurzaamheid en aandacht trekken...

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Wij gebruiken de crisis om te innoveren. Nu is het voor u juist van belang om uw producten supersnel, betrouwbaar en smart te verpakken. Zodat ook ú de crisis overleefd. Met onze ultramoderne TX traysealer maken we dit mogelijk.

Empack krijgt ook groen licht vanuit overheid

Empack krijgt ook groen licht vanuit overheid

De Nederlandse overheid heeft op de persconferentie van 24 juni aangekondigd dat ook vakbeurzen vanaf 1 juli weer door kunnen gaan. Dat betekent dat de verpakkingsbeurs Empack die plaatsvindt op 15, 16 en 17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht nu ook groen licht krijgt vanuit de overheid.