Jumbo en La Place openen eerste Foodmarkt City

Jumbo Foodmarkt City

Dinsdag 23 mei opent de eerste Foodmarkt City by Jumbo, in Groningen. Het nieuwe gemakswinkelconcept "barst van de innovatie", zeggen Ralph Bertrand, directeur Formule bij Jumbo, en Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, in Distrifood.

Foodmarkt City

De winkel richt zich op de verschillende klantenstromen in de binnenstad, die "gefocust zijn op het eten van nu of vanavond, en dat alles zo vers mogelijk bereid en met zo min mogelijk toevoegingen". De winkel combineert "het beste van Jumbo met het beste van La Place", zegt Colette Cloostermann-van Eerd, zodat klanten elk moment van de dag kunnen kiezen uit verschillende eetoplossingen. "Je kan er boodschappen doen, vers bereid eten meenemen en het ter plekke opeten in het Foodcafé". Jumbo gaat vanuit de Foodmarkt City ook warme maaltijden thuisbezorgen.

Bron: Foodlog

Lees ook
Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

De plastic handgrepen van multiverpakkingen frisdrank en water in de supermarkt gaan verdwijnen. Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola in Nederland, en Vrumona hebben besloten om hier mee te stoppen.

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo introduceert vrijwillig statiegeld op alle sap- en smoothiesflessen van het huismerk. Daarnaast worden ook de La Place sappen die verkrijgbaar zijn in Jumbo winkels en in de La Place restaurants voorzien van statiegeld. Dit najaar wil Jumbo de invoering van statiegeld op sapflessen volledig hebben gerealiseerd.

Vers van de pers | Circulaire sinaasappelschillen

Vers van de pers | Circulaire sinaasappelschillen

Pers je een verse jus in de supermarkt en gooi je bij je volgende bezoek een feeststol in je winkelmandje, dan bestaat de kans dat de sinaasappelschillen van het sapje uiteindelijk in die stol zijn beland.  Hoe dan? Sinds kort werkt orangeadeproducent Royal Steensma samen met sinaasappelschillenstart-up PeelPioneers. Dat scheelt jaarlijks 1 miljoen...