Nina Hoff is Tech Entrepreneur 2018

Techionista-awards

Nina Hoff, CEO van byFlow, won 18 januari de titel Tech Entrepreneur 2018. Deze titel is onderdeel van de Techionista Awards. Deze prijzen worden jaarlijks uit gereikt aan de vijf meest talentvolle, inspirerende, baanbrekende en ondernemende tech-vrouwen.

ByFlow produceert de 3D foodprinter Focus. De jury roemt haar idee om in de toekomst de 3D printer te gebruiken voor voeding voor ouderen met slikproblemen. Volgens de jury heeft 3D-printing de toekomst. "Een valide businessmodel, geloofwaardig product met maatschappelijke impact".

Naast Tech Entrepreneur waren er nog vier andere prijzen.

  • Farshida Zafar - Tech Leader 2018. Zafar maakt praktische ICT-toepassingen in de collegezaal als een VR oefenrechtbank, zelfstudie-app en streamingdienst voor juridische literatuur.
  • Ineke Scheffers - Tech Talent 2018. Scheffers is oprichter van het platform Girl Code, dat als doel heeft de gender gap in de wereld van programmeren te dichten.
  • Felienne Hermans - Tech Inspirator 2018. Hermans maakt programmeren voor iedereen beschikbaar.
  • Esther van Luit - winner of the Public Award. Van Luit is Junior Manager Cyber Risk Services bij Deloitte. Ze is de oprichter van HackLab Girls.

De jury van de Techionista Awards bestond uit Gina Doekhie (FOX-IT), Mary-Jo de Leeuw (vice president van Women in Cyber Security Foundation), Tineke Meijerman (Head of Corporate Communications Benelux, Facebook), Antoinette Pernot (Senior Account Manager, SAS), Daphne Laan (Head of Partners, Google Netherlands), Anneke Keller (Head of Jumbo Tech Campus) and Frank Caris (CCO dean one).

 
Lees ook
Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceert eetbare vullingen voor 3D-foodprinter

Verstegen Spices & Sauces lanceerde eetbare vullingen voor de 3D-foodprinter tijdens de Horecava. Dit gebeurt in samenwerking met ByFlow, producent van de foodprinter Focus. Op de Horecava krijgen bezoekers de mogelijkheid om de 3D-foodprinter zelf uit te proberen. De eerste vulling bestaat uit bietenpuree, kardemon, piment en knoflook, een puree...

byFlow geeft demonstratie 3D voedselprinten op horecabeurs BBB Maastricht

byFlow geeft demonstratie 3D voedselprinten op horecabeurs BBB Maastricht

3D-voedselprinten ontstond in 2006 en leek lange tijd een gimmick. Nu maken steeds meer professionele keukens gebruik van deze techniek. Tijdens de horecabeurs BBB Maastricht geeft byFlow, Nederlandse fabrikant van 3D-printers, een demonstratie met de opvouwbare 3D printer Focus. Folie Culinair De demonstratie vindt plaats op dinsdag 10 oktober tijdens...