Novelpack overgenomen door Chocapack B.V.

Novelpack Chocapack L

Premium verpakkingen leverancier Novelpack is per 1 april 2017 volledig overgenomen door Chocapack B.V. Chocapack is onderdeel van de Havelaar groep. De overname past uitstekend in de strategie van Chocapack om de meest complete verpakkingenleverancier voor chocolade en bonbons van Nederland te worden. Door de samenvoeging is het bedrijf op dit gebied marktleider geworden.

Premium verpakkingen

Ton Hak, algemeen directeur van de Havelaar groep: “Novelpack biedt een prachtige aanvulling op het assortiment van Chocapack. Novelpack is een bedrijf met meer dan 30 jaar internationale ervaring op het gebied van premium verpakkingen. Duurzame houten verpakkingen, kunststof doosjes gemaakt van PET, vouwkarton, rigid en blikverpakkingen maken onderdeel uit van het productenprogramma.”

BRC IOP geborgd

Een bijkomend voordeel van de integratie is dat alle Novelpack activiteiten vanaf heden ook BRC IOP geborgd zijn. De Havelaar groep voldoet op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving namelijk aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verpakkingen in de voedingsmiddelen branche. Alle activiteiten worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor in Wormerveer.

Chocapack

Chocapack is dé online aanbieder van een ruim assortiment exclusieve en kwalitatieve chocolade verpakkingen, linten en decoraties. Ieder voorjaar en najaar komt Chocapack met nieuwe collecties inspelend op de nieuwste trends in het betreffende seizoen. Chocapack inspireert en maakt het mogelijk om chocolade op de mooiste en meest doeltreffende manier te verpakken

Havelaar groep

Havelaar verpakkingen is een fullservice-leverancier op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor hoofdzakelijk de voedingsmarkt. Al sinds 1954 is Havelaar actief als verpakkingsmanager en gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid dienstenpakket in de verpakkingsbranche aan zowel food als aan non-food formules. Of het nu gaat om (klant specifieke) verpakkingsoplossingen, voorfinanciering, design, compleet voorraadbeheer of om fijnmazige en grootschalige distributie, Havelaar heeft de knowhow in huis.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations komt steeds dichterbij. Op 5 en 6 april vindt de beurs plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn de activiteiten op de beursvloer.

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Beursorganisator Easyfairs heeft het volledige programma bekend gemaakt voor het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn meer dan 30 sessies bij te wonen: van de psychologie van verpakkingen tot de oplossingen voor verpakkingen op logistiek gebied. Daarnaast worden beide ochtenden afgetrapt...

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak is in samenwerking met stralingslaboratorium MAX IV begonnen met onderzoek gericht op het bevorderen van de duurzaamheid van voedselverpakkingen op basis van vezels. Het onderzoek heeft als doel om nieuwe inzichten te verkrijgen in de nanostructuur van vezelmaterialen. De eerste toepassing is gericht op het optimaliseren van de samenstelling...