Packaging Innovations in het teken van de awards

EVMI_Packaging Innovations

Tijdens de zesde editie van Packaging Innovations worden wederom de Packaging Innovations Award uitgereikt. Deze publieksprijs gaat naar de meest innovatieve verpakking. Daarnaast komt ook de meest prestigieuze verpakkingsdesign erkenning van de wereld naar Packaging Innovations: Pentawards. Packaging Innovations vindt tegelijkertijd met Empack plaats op 10, 11 en 12 april.

Innovation Gallery

Verpakking en presentatie zijn belangrijk. De juiste innovatie of design zal onmiddellijk een uniek voordeel geven op het point of sale en meer omzet genereren. Op Packaging Innovations worden de meest innovatieve verpakkingen extra in de schijnwerpers gezet. Het publiek beslist welke innovatie de beste van het event is.

Alle deelnemende verpakkingsinnovaties zijn opgenomen in de zogenaamde ‘Innovation Gallery’. Bezoekers van Packaging Innovations kunnen met hun badge ieder eenmalig op hun favoriete innovatie stemmen. Deze Award is daarmee de enige publieksprijs in de verpakkings- en designindustrie. Alle genomineerden die zijn opgenomen in de Innovation Gallery zijn te vinden op de website van Packaging Innovations.

Pentawards Exhibition

Tijdens Packaging Innovations zijn de winnende (inter)nationale ontwerpen van de prestigieuze Pentawards van 2017 te zien. Dit geeft bezoekers een beeld van wat er speelt op het geboed van de mondiale succesvolle verpakkingsdesignontwikkelingen.

Naast deze tentoonstelling vindt de Pentawards conference plaats op 11 en 12 april. Deze conferentie heeft de titel ‘Award Winning Inspiration’ gekregen en is bedoeld voor brand owners, art directors en packaging directors. Twee dagen lang nemen de belangrijkste ontwerpers van merken en designbureaus het woord in theater 1.

Wat is Packaging Innovations?

Het event Packaging Innovations brengt leveranciers, innovatiepartners en beslissingsnemers over vorm en functie van verpakkingen samen om ideeën te delen en zaken te doen. Internationale top sprekers, partners voor verpakkingsinnovaties en inspiratie in een exclusieve setting maken Packaging Innovations wat het is: het marketing & design event over de toekomst in packaging & display. Dit event is uitsluitend toegankelijk voor business professionals.

Lees ook
Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de organisatie van Empack Utrecht 2020. De vakbeurs voor de verpakkingsindustrie stond in eerste instantie gepland in maart, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar 15, 16 en 17 september 2020. Inmiddels heeft Easyfairs alle denkbare protocollen klaarstaan om verpakkingsprofessionals op een veilige en...

MULTIVAC: Al uw verpakkingszaken in één hand

MULTIVAC: Al uw verpakkingszaken in één hand

Bent u verwerker van verse levensmiddelen, zoals vlees, vis, vleesvervangers, kant-en-klaarmaaltijden, gesneden AGF, zacht fruit, kaas, sauzen, kruiden, delicatessen, dan helpen wij u met de juiste keuze voor uw verpakkingsmaterialen.

Actief plastic tegen voedselverspilling

Actief plastic tegen voedselverspilling

Het EU-project NanoPack ontwikkelde een actieve polymeerfilm die als verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen dient. Het verpakkingsmateriaal moet de houdbaarheid van het verpakte voedsel aanzienlijk verlengen. Eind vorig jaar werd het project afgerond en de resultaten zien er veelbelovend uit. Op 1 januari 2017 ging het project NanoPack officieel...