Pitch je verpakkingsconcept tijdens de Bunzl Pitch Day 2023

Bunzl Pitch Day 2023

Bunzl Retail & Industry organiseert samen met Janssen Packaging de Bunzl Pitch Day op 11 mei 2023. Tijdens deze dag kunnen ondernemers, startups en studenten hun verpakkingsinnovatie pitchen aan juryleden uit de Food, Non-Food en E-commerce markt.  

Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging zijn dagelijks bezig met verduurzaming van verpakkingen. “Daarom zijn we continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en laten we ons graag verrassen door innovaties”, zegt Wilbert van Wachtendonk, Managing Director bij Bunzl Retail & Industry.  

Pitch Day

Op 11 mei organiseren Bunzl en Janssen Packaging samen in het Experience Center te Arnhem een Pitch Day, waar ondernemers, startups en studenten op uitnodiging hun idee mogen toelichten en waar juryleden, bestaande uit Wilbert van Wachtendonk, Ben Janssen (General Manager bij Janssen Packaging) en drie juryleden, werkzaam bij grote bedrijven in de Food, Non-Food en E-commerce markt, hun oordeel geven over de pitches. De innovatie wordt onder andere beoordeeld op punten als uniciteit, haalbaarheid, duurzaamheid en natuurlijk op de presentatiewijze tijdens de pitch. Naderhand wordt de Bunzl Innovation Award uitgereikt aan de pitch met de beste beoordeling door de jury. Met de presentatoren van de innovaties waarin Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging in geïnteresseerd zijn, zal verder gesproken worden om te zien waar ze elkaar kunnen versterken.

Inschrijven

Heb jij een innovatief, duurzaam, idee op het gebied van verpakkingen in de food, non-food, e-commerce of industry branche? Op het gebied van het logistieke en/of verpakkingsproces of op het gebied van bedrijfstextiel, reusables of transportoplossingen? Ben je een startup, een leverancier of student aan een universiteit of hogeschool? Dien dan jouw innovatie uiterlijk 14 april 2023 in via de website en wie weet pitch jij binnenkort jouw concept in het Experience Center.

De Pitch Day vindt plaats op donderdag 11 mei 2023. Inschrijvers krijgen uiterlijk 21 april 2023 bericht over een eventuele deelname.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Beursorganisator Easyfairs heeft het volledige programma bekend gemaakt voor het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn meer dan 30 sessies bij te wonen: van de psychologie van verpakkingen tot de oplossingen voor verpakkingen op logistiek gebied. Daarnaast worden beide ochtenden afgetrapt...

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak is in samenwerking met stralingslaboratorium MAX IV begonnen met onderzoek gericht op het bevorderen van de duurzaamheid van voedselverpakkingen op basis van vezels. Het onderzoek heeft als doel om nieuwe inzichten te verkrijgen in de nanostructuur van vezelmaterialen. De eerste toepassing is gericht op het optimaliseren van de samenstelling...

Peeze start praktijktest herbruikbare koffieverpakkingen

Peeze start praktijktest herbruikbare koffieverpakkingen

Koffiebranderij Peeze start samen met Koninklijke Burgers’ Zoo en verzekeraar Unigarant een praktijktest met herbruikbare koffieverpakkingen: een afwasbare verpakking die na reiniging opnieuw ingezet kan worden.