Recall Go-Tan Wok Beef Teriyaki

Go-Tan haalt Han’s Daily Wok Beef Teriyaki met batch nummer 4273 terug. Bij een deel van de verpakkingen is per ongeluk Lemongrass saus in de wikkel verpakt. Voor mensen met een vis- of weekdierenallergie kan dit een probleem zijn omdat deze allergenen niet op deze verpakking zijn vermeld.

Consumenten kunnen het product gratis terugsturen naar Go-Tan B.V. Antwoordnr 2304, 4000 XM, Kesteren.  "Uiteraard krijgt u op zijn minst een juist verpakte en even lekkere woksaus terug!", aldus Go-Tan.

Bekijk EVMI achtergrond & analyse – Allergenen

(Premium)

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Veel retail, ambachtelijke en horecabedrijven informeren klanten niet goed over de allergenen in voedsel. Dat concludeert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op basis van de inspecties van ruim 5.000 bedrijven in 2021.

Zelftest voor allergenen in etenswaren

Zelftest voor allergenen in etenswaren

Onderzoekers van Wageningen University & Research (WUR) hebben een zelftest ontwikkeld waarmee consumenten in de toekomst thuis voedingsproducten kunnen testen op allergenen.

Recalls in AGF voorkomen

Recalls in AGF voorkomen

In de groenten- en fruitsector heeft men al jaren te maken met recalls. Deze hangen onder meer samen met overschrijdingen van de maximum residu limieten (MRL’s) van beschermingsmiddelen op groenten en fruit. Een recall is een kostbare aangelegenheid, die men te allen tijde wil voorkomen. Het uitvoeren van analyses kost echter tijd; tijd die extra kostbaar...