Selderij in de Bami Nasi Groenten van Superunie

Nasi Bami groenten Superunie

Superunie waarschuwt voor een product Bami Nasi Groenten. Tijdens de productie heeft het product op de onderkant een verkeerd onderetiket gekregen. Op dit etiket staat niet vermeld dat het product selderij bevat.

Superunie vraagt deze consumenten om het product niet te consumeren. Consumenten zonder selderij-allergie kunnen het product gewoon eten. Superunie leverde deze Bami Nasi Groenten aan:  Emté, Jan Linders, Poiesz, Spar en Vomar.

Bami Nasi Groenten

  • Het gaat om het volgende product:
  • Productnaam: Bami Nasi Groenten
  • Te gebruiken tot en met: 18/07/2017

Code: GEF20B0311.

De datum en code staan op de voorzijde van de verpakking.

Retourneren

Consumenten met een selderij-allergie kunnen de lege verpakking van dit product kosteloos opsturen naar: Consumentenservice Antwoordnummer 3500 4140 VH Beesd Onder vermelding van uw naam en bankrekening ontvangt U daarna het aankoopbedrag retour.e Bami Nasi Groenten zijn ongeschikt voor mensen met een selderij-allergie.

Lees ook:

 
Lees ook
Vooruit naar vroeger met fris in glas bij SPAR

Vooruit naar vroeger met fris in glas bij SPAR

Internationale supermarktketen SPAR verkoopt in Oostenrijk zijn 5 populairste huismerk dranken in herbruikbare glazen flessen van 1 liter. SPAR ziet deze verandering als een logische stap naar een meer circulaire economie.

Personalia augustus 2018: wie ging waar naartoe?

Personalia augustus 2018: wie ging waar naartoe?

De voedingsmiddelenindustrie is volop in beweging. Welke personeelswisselingen waren er in augustus 2018? EVMI zet deze op een rijtje. PepsiCo Na 12 jaar vertrekt Indra Nooyi als topvrouw van het Amerikaanse snacks- en frisdrankenconcern PepsiCo. Ramon Laguarta volgt haar 3 oktober op. Laguarta werkt al 22 jaar voor PepsiCo in verschillende functies....

Personalia juli 2018: wie ging waar naartoe?

Personalia juli 2018: wie ging waar naartoe?

De voedingsmiddelenindustrie is volop in beweging. Welke personeelswisselingen waren er in juli 2018? EVMI zet deze op een rijtje. Vomar Marco Maatman heeft aangekondigd dat hij na de zomer vertrekt bij Vomar. Hij was sinds 19 juni 2017 commercieel-directeur van de supermarktketen. Maatman geeft aan dat hij een goede tijd bij Vomar heeft gehad, maar...