Seminar Robotica in agrifood business

Beeld robotica Wageningen University & Research

 

Op 16 november organiseert Wageningen Academy, in samenwerking met AgroFoodRobotics, een seminar voor professionals die als ontwikkelaar of eindgebruiker betrokken zijn bij de automatisering van teelt, verwerking of logistiek, in zowel land- en tuinbouw als in de levensmiddelenindustrie. Het seminar is van 8:30 uur tot 17:30 uur en vindt plaats op de campus van Wageningen.

Bij het automatiseren van processen in de agri- en foodsector worden robotica en kuntsmatige intelligentie (AI) steeds belangrijker. Het seminar robotica geeft je een overzicht van de huidige mogelijkheden in de agrifood business en die in de toekomst. WUR-experts zoals Erik Pekkeriet, Paul Goethals en Rutger Vlek delen hun inzichten en praktische tips rondom de wereld van Artificial Intelligence. Daarnaast delen gastsprekers uit het bedrijfsleven hun kennis en is er ruimte om te spreken met de experts en andere deelnemers.

Bekijk het volledige programma en geef je op via de website.

Lees ook
Seminarprogramma  Keep Food Simple

Seminarprogramma Keep Food Simple

Tijdens de tweede dag van Food Technology is het podium van zaal 1 deels gereserveerd voor de not-for-profit organisatie Keep Food Simple. Tijdens het seminar ‘Onbenutte plantaardige grondstoffen verwerken tot hoogwaardige voedingsmiddelen’ draait alles om manieren om minder afval te produceren in de tomaten- en artisjokkenteelt.

WUR Seminar op Food Technology 2021: Food Innovation

WUR Seminar op Food Technology 2021: Food Innovation

Het kan niet anders, dan dat Wageningen University & Research (WUR) een belangrijk onderdeel is van Food Technology op 1 en 2 december. De universiteit komt met twee demonstraties op de beursvloer en zelfs zes sprekers op de podia.

Keep Food Simple geeft seminar tijdens Food Technology

Keep Food Simple geeft seminar tijdens Food Technology

Tijdens Food Technology is het podium van zaal 1 deels gereserveerd voor de not-for-profit organisatie Keep Food Simple. Tijdens het seminar Onbenutte plantaardige grondstoffen verwerken tot hoogwaardige voedingsmiddelen draait alles om manieren om minder afval te produceren in de tomaten- en artisjokkenteelt.