Terughaalactie Mora Rundvlees Bitterballen

Mora Rundvlees bitterbal

Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Rundvlees Bitterballen op de markt terecht gekomen die het allergeen ‘melk’ bevat. Dit wordt niet vermeldt in de declaratie van ingrediënten. Het product is hierdoor niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie.

Mora Rundvlees Bitterballen

Het gaat om de nieuwe verpakking van deze Rundvlees Bitterballen, die Mora naar aanleiding van continue verbeteringen van de producten (enkel nog natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen) heel recent op de markt heeft geïntroduceerd. Het gaat enkel om Mora Rundvlees Bitterballen met lotcode 7102. De lotcode vindt u aan de bovenzijde van de verpakking.

Retourneren

Mora-Rundvlees-bitterbal_2-300x129 Mora vraagt consumenten om reeds aangekochte Mora Rundvlees Bitterballen weg te gooien. Knip de lotcode uit de verpakking en stuur deze naar Mora onder vermelding van naam, adres en bankrekening-nummer/ten naam stelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag (inclusief portokosten) terug.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672. U kunt uw lotcode terugsturen naar het volgende adres: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg.

Mora hecht veel waarde aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en zal alle maatregelen nemen om deze vergissing in de toekomst te voorkomen.

Lees ook
Dierenbescherming uit kritiek op ‘Beter Welzijn’-logo Mora-snacks

Dierenbescherming uit kritiek op ‘Beter Welzijn’-logo Mora-snacks

Al een aantal jaar voert snackmerk Mora het logo ‘Beter Welzijn’ op hun verpakkingen. Vorige week stond het logo centraal in een aflevering van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde. De Dierenbescherming, bekend van het ‘Beter Leven’-keurmerk, uitte zich kritisch over Beter Welzijn. Het zou verwarrend zijn voor consumenten...

Mora komt met carnavalskraker

Mora komt met carnavalskraker

Je bent Limburgs of je bent het niet. Snackmerk Mora komt in aanloop naar carnaval met een feestnummer over bitterballen. Het lied heet in opvallend goed Nederlands 'Knallen met die ballen' en wordt gezongen door Cora van Mora, het bekende typetje uit de reclames van het merk. Zij wordt al meer dan dertig jaar vertolkt door actrice Juliëtte de...

Nieuw bestuur bij snackproducent Van Geloven

Nieuw bestuur bij snackproducent Van Geloven

Snackproducent Van Geloven (bekend van bijvoorbeeld Mora) zal volgend jaar een grotendeels nieuw bestuur krijgen. CEO Peter Doodeman, CFO Christiaan van Tilburg en Directeur Marketing & Innovatie Marcel Joosten stappen op. De vertrekkende directieleden zetten hun carrière buiten Van Geloven voort. Hun opvolgers komen allemaal uit de eigen...