TOP BV opent nieuw innovatiecentrum

top-bv-nbc

TOP BV heeft vorige maand een nieuw innovatiecentrum geopend in Wageningen. Met het TOP Food Lab verwacht TOP producenten te kunnen ondersteunen bij een snellere marktintroductie van nieuwe producten.

Het TOP Food Lab is gevestigd in de praktijk-innovatielocatie in het Nederlands Bakkerij Centrum. Het biedt meer ruimte voor de ontwikkeling en proefproducties van onder andere bakkerijproducten, gedroogde producten, gezonde snacks en chocolade. TOP stelt dat het een langgekoesterde wens was om ook in Wageningen zo’n food grade locatie te openen en daarmee een uitbreiding van het dienstenpakket te realiseren.

Versnelling

Het bedrijf stelt dat de locatie interessant is voor veel klanten van TOP, zoals levensmiddelenbedrijven en start-ups die ondersteuning nodig hebben bij de ontwikkeling en marktintroductie van nieuwe producten. "Het innovatiecentrum maakt een versnelling van de product- en procesontwikkeling van een breed scala aan producten mogelijk. Nieuwe technologieën kunnen hier sneller en gemakkelijker getest worden, waardoor een snellere marktintroductie mogelijk wordt."

Lees ook: