Veiligheidswaarschuwing Deen leverkaas

Deen logo

Supermarkt Deen waarschuwt consumenten voor Deen Leverkaas. Op de verpakking zit het etiket van Deen leverworst in plaats van Deen Leverkaas. Hierdoor ontbreek de vermelding van de allergenen melk en soja.

Deen Leverkaas

Het gaat om het product Deen Leverkaas gesneden, ca 100 gram met de houdbaarheidsdatum 29-04-2017. Deen adviseert mensen met een melk- en/of soja-allergie het product niet te consumeren. Zij kunnen de leverkaas terugbrengen naar de winkel

Deen Klantenservice

Voor nadere inlichtingen kunnen consumenten contact op nemen met de Deen Klantenservice via 0229-252100.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Meer vraag naar biologische melk

Meer vraag naar biologische melk

Volgens Wageningen University & Research groeide de biologische landbouw de afgelopen jaren. Jan Willem van den Berg, Sector specialist Agri bij ING Sector Banking, reageert op dit onderzoek. “Prijsbewuste consument kiest vaker voor biologische melk”.

Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten in de Verenigde Staten maken de herkomst van hun sojabonen traceerbaar in 80 landen, waaronder in Nederland. Met een nieuw systeem van overdraagbare certificaten kan de klant die sojabonen gebruikt precies zien waar de sojabonen vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geteeld. In Nederland verwerken fabrikanten sojabonen in...

Meatless Farm maakt omslag van soja naar erwt

Meatless Farm maakt omslag van soja naar erwt

Vleesvervangerproducent Meatless Farm gebruikt voortaan erwt in plaats van soja in alle producten. Meatless Farm maakt de overstap omdat het verbouwen van erwten minder belastend is voor het klimaat en de gezondheid.