Veiligheidswaarschuwing Vers Voordeel runderbraadworst Dirk van den Broek

Runderbraadworst Dirk van den Broek

Dirk van den Broek waarschuwt consumenten voor een probleem met de Vers Voordeel runderbraadworst. Op het etiket staat niet vermeld dat de runderbraadworst soja bevat. Bij mensen die overgevoelig zijn voor soja kan dit een allergische reactie veroorzaken.

Vers Voordeel runderbraadworst

  • Het gaat om het volgende product:
  • Vers Voordeel runderbraadworst 4 stuks
  • Eancode 2337262
  • Houdbaarheidsdatum tot en met 21 oktober

Klanten kunnen het product terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 088-3134444.

Lees ook:

Veiligheidswaarschuwing magere rundersaucijs Thuismerk DekaMarkt (

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar

Sojaproducenten in de Verenigde Staten maken de herkomst van hun sojabonen traceerbaar in 80 landen, waaronder in Nederland. Met een nieuw systeem van overdraagbare certificaten kan de klant die sojabonen gebruikt precies zien waar de sojabonen vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geteeld. In Nederland verwerken fabrikanten sojabonen in...

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

Etiketeisen pluimveevlees veranderen

De etiketeisen voor koelvers pluimveevlees gaan veranderen. Vanaf 1 januari 2023 zijn verkopers verplicht om een kader met icoontjes en begeleidende tekst op het etiket te plaatsen om consumenten te wijzen op het belang van hygiëne bij het bewaren en bereiden van pluimveevlees.

NVWA waarschuwt opnieuw voor MDMA in grote champagneflessen Moët Imperial Ice

NVWA waarschuwt opnieuw voor MDMA in grote champagneflessen Moët Imperial Ice

Voor de tweede keer waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) consumenten voor de mogelijke aanwezigheid van MDMA in de 3-literflessen champagne van het merk Moët & Chandon Ice Impérial. Februari 2022 gaf NVWA de eerste waarschuwing.