Wanneer met innovatie de markt op?

Food Valley Direct organiseert een ‘Inspiratie door Innovatie’- sessie met als thema ‘Marktintroductie van een innovatie’. Innovatieve ondernemers en studenten vertellen op 10 maart over hun ervaringen.

In welk stadium moet een innovatie zich bevinden om de markt te betreden? Wat is het juiste tijdstip van introductie? Is er verschil tussen de introductie voor b2c of b2b? Welk budget is nodig voor een marketingplan en opschaling? En wat kunnen partners betekenen? Allemaal vragen waar deze sessie antwoorden op hoopt te geven.

Edwin Palsma (The Food Agency) houdt een interactie sessie over het juiste moment van marktintroductie. De innovatieve ondernemers Jeroen Willemsen (Ojah) en Gerit Geritsen (IPPS) vertellen over hun ervaringen met productintroducties. Tijdens de bijeenkomst zijn er ook pitches van studenten van HAS Den Bosch.

De sessie, op 10 maart in Bennekom, is bedoeld voor medewerkers van organisaties en bedrijven die met succes een Food Valley NL innovatievoucher hebben aangevraagd. Er is voor hen ook gelegenheid om tijdens de sessie kennis met elkaar te maken en ervaringen uit te wisselen.

Meer info

Lees ook:

 
Meer over
Lees ook
EVMI jaaroverzicht, deel 5: wetenschap en innovatie

EVMI jaaroverzicht, deel 5: wetenschap en innovatie

De laatste dagen van 2020 zijn aangebroken, hoog tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. In 5 delen bladeren we nog eens door de 8 EVMI's die zijn verschenen.

Open call aan innovatieve food start-ups

Open call aan innovatieve food start-ups

De eerste scoutingsronde van het Europees georiënteerde innovatieplatform Brave New Food is deze week van start gegaan. Het platform roept start-ups en scale-ups op om innovatieve oplossingen te komen pitchen met als doel deze te verbinden aan de uitdagingen van gevestigde bedrijven uit de voedingsindustrie.

Foodvalley NL belangrijke speler in nieuw wereldwijd netwerk Food Innovation Hubs

Foodvalley NL belangrijke speler in nieuw wereldwijd netwerk Food Innovation Hubs

Foodvalley NL wordt de leidende Europese Hub in een nieuw, wereldwijd netwerk van Food Innovation Hubs dat wordt gekatalyseerd en ondersteund in Afrika, Latijns-Amerika en Azië. De samenwerking werd vandaag officieel aangekondigd tijdens Bold Actions for Food as a Force for Good, een pre-event in aanloop naar de VN-top over voedselsystemen in 2021.