Een gezonde toekomst: het doel tijdens het “nieuwe normaal”

beneo

BEDRIJFSINFORMATIE - Fysieke en mentale gezondheid zijn dé focus bij consumenten wereldwijd. Het vertrekpunt? Gezonde voeding! Creëer oplossingen die op deze nood inspelen zonder in te boeten op smaak.

Consumenten zijn steeds meer gericht op gezonde voeding voor lichaam en geest. Topics rond voeding en immuniteit komen sinds de pandemie toenemend aan bod. Velen ruilden hun kantoorleven in voor home office en zoeken naar manieren om zowel mentaal als fysiek het beste van zichzelf te blijven geven. Maar een hele dag thuiswerken, kan aanzetten tot snacken! De vraag van de consument is dus duidelijk; gemakkelijk en lekker eten dat een gezonde levensstijl niet in de weg staat. BENEO heeft de hapklare oplossing. Lees er meer over en bekijk het webinar over de sleutelrol die slimme koolhydraten hierin kunnen spelen.

Functionele ingrediënten zoals trage koolhydraten zetten de consument op de goede weg.  PalatinoseTM is de gamechanger die een gezondere levensstijl ondersteunt. Palatinose™ is een stabiele bron van energie uit koolhydraten van natuurlijke oorsprong die glucose op een gelijkmatige manier vrijgeeft in het lichaam. Deze trage opname voorkomt sterke pieken en dalen in het energieniveau doorheen de dag. Vaarwel “sugar high”. En het resultaat volgt, van duurzame energie tot verbeterde vetverbranding.  

We evolueren van een “on-the-go” naar een “always-on” levensstijl. In privé- en werkleven houden we steeds verschillende balletjes in de lucht. En waar haal je in dat geval beter energie uit dan een snelle snack? Niet zomaar een tussendoortje, maar een gezonde feel-good oplossing. PalatinoseTM opent deuren voor nieuwe producten die aan deze vraag tegemoetkomen.

PalatinoseTM wordt verkregen uit suikerbiet. Dat maakt dit ingrediënt 100% vegan, kosher en halal. Dankzij zijn milde, natuurlijke smaak en samenstelling kan het naadloos geïmplementeerd worden in verschillende toepassingen zoals zuivel, gebak en dranken die aan de huidige behoeften van de consument voldoen.

Gebruik deze wetenschap voor je volgende productlancering en vind je inspiratie in BENEO’s webinar. Hier wordt getoond hoe langzaam vrijgegeven koolhydraten gunstig zijn voor verschillende consumentengroepen. Onderzoek toont aan dat hoge bloedglucosewaarden kunnen leiden tot grotere klachten bij Covid-19 patiënten. Maak in 30 minuten kennis met de vele mogelijkheden voor productinnovatie en ondersteun de consument bij zijn keuze voor een gezonde levensstijl. Schrijf je hier in voor het webinar.