Hoe kunnen sensoren worden geïntegreerd in hygiënische processen?

VEGA

BEDRIJFSINFORMATIE - Voor niveau- en drukmeetsensoren en niveauschakelaars biedt VEGA een gestandaardiseerd hygiënisch adapterconcept dat voldoet aan EG 1935/2004, FDA, EHEDG en 3-A. Of het nu gaat om een metallische afdichting of om een O-ringafdichting: De sensoren passen op alle standaard hygiënische armaturen en zijn daarmee uitstekend geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Voordelen van de gestandaardiseerde hygiënische adapters:
✔ Flexibele en eenvoudige integratie
✔ Snelle uitwisseling
✔ Verminderde productiestilstand
✔ Minder instrumentversies op voorraad

VEGA’s sensoren: veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk
Voor hygiënische en stabiele levensmiddelenprocessen biedt VEGA speciaal op de hoge eisen van de
branche toegesneden druk- en niveausensoren – met alle noodzakelijke certificaten en
materiaaleigenschappen conform FDA en EG 1935/2004. Ons hygiënische design voldoet aan de eisen van EHEDG en 3-A Sanitary.

Schone constructie
Qua constructie onderscheiden de sensoren zich door hun frontbondige procesaansluitingen en hun dichte, robuuste behuizing (IP69K). Zelfs in bedrijf kunnen zij met vrij wel alle chemicaliën tot wel 2 uur lang bij 150 °C conform CIP worden gereinigd.

Perfecte reinigbaarheid

Met hun veilig beschermde afdichtingen, volledig metalen behuizing en met medium in aanraking komende oppervlakken met de geringe oppervlakteruwheid van slechts 0,3 μm zij n VEGA-sensoren speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen in de levensmiddelenindustrie.

Bekijk voor meer informatie de website of deze video.