IFFI presenteert: E-commerce in B2B food

iffi-dinnermeeting

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 12 september een dinner meeting over de impact van E-commerce in de voedings- en ingrediëntenindustrie. Sprekers zijn Floor Guikers, EY VODW, en Teun van der Zijden, EY-Parthenon. Aansluitend brengen leden vrijdag 13 september een bezoek aan IFFI-lid Interfood In Bladel.

Het internet en de platformeconomie veranderen de manier waarop consumenten producten en diensten kopen. Ook in de B2B doet E-commerce haar intrede en drukt een stempel op de wijze waarop onder andere voedingsingrediëntenproducenten wereldwijd opereren. Daarom staat het IFFI tijdens de dinner meeting Markets op 12 september stil bij de vraag: zijn onze bedrijfsmodellen ingesteld op E-commerce of moeten ze hoognodig aangepast worden? Hoe gaan andere ondernemers in een B2B-omgeving om met de platformeconomie en hoe zien hun bedrijfsmodellen eruit? Hoe kunnen we succesvol zijn in een online omgeving en relevant blijven voor onze klanten?

Twee consultants, gespecialiseerd in digitale bedrijfstransformatie, brengen de toekomst van E-commerce naar het hier en nu. De IFFI dinner meeting biedt leden en niet-leden een unieke kans om waardevolle inzichten te delen over digitale platforms en onderliggende technologieën.

Sprekers Floor Guikers en Teun van der Zijden

Floor Guikers, Senior Manager bij EY VODW en Creative business strategist met de focus op Digital transformation,  help bedrijven om hun (digitale) strategie te ontwikkelen en nieuwe digitale business te creëren en succesvol te lanceren.

Teun van der Zijden, Partner bij EY-Parthenon, helpt klanten om op onconventionele en pragmatische wijze bruikbare strategieën te ontwikkelen die naadloos passen in het complexe zakelijke landschap van vandaag.

Voor wie?

Managing directors, commercial directors, sales managers, (key)account managers, market intelligence and consumer insight managers, marketing and communications professionals, market and business development managers en alle collega’s uit de voeding- en ingrediëntenindustrie die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen en in de markt zetten van revolutionaire voedings(ingrediënten)concepten zijn welkom.

Kijk voor het volledige programma en om u aan te melden op deze pagina van het IFFI.