Beurzen

Met dit thema
Derde editie AgriFoodTech

Derde editie AgriFoodTech

Meer dan ooit staat de voedingsmiddelenindustrie voor grote transities, en veelal wordt naar innovatie en technologie gekeken om daarbij te helpen. De vakbeurs AgriFoodTech in s’-Hertogenbosch is een gelegenheid om de nieuwste technologische innovaties te bekijken. Lezingen Op 12 en 13 december vindt de derde editie van deze beurs plaats. Naast...

Plastics recycling hoofdthema tijdens verpakkingsbeurs Empack

Plastics recycling hoofdthema tijdens verpakkingsbeurs Empack

Plastic recycling is een van de drie hoofdthema’s tijdens de verpakkingsbeurs Empack. Op woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 zal deze beurs plaatsvinden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De drie hoofdthema’s van de verpakkingsbeurs Empack zijn Plastic Recycling, Ketensamenwerking en E-packaging. Deze thema’s zijn...

Programma Fi Europe bekend

Programma Fi Europe bekend

De beurs ‘Food ingredients Europe & natural ingredients’ vindt dit jaar plaats van 3 tot 5 december in het Parc des Expositions, Nord Villepinte in Parijs.

EVMI verzorgt lezingenprogramma op AgriFoodTech

EVMI verzorgt lezingenprogramma op AgriFoodTech

Op 19 september organiseerde Mikrocentrum de jaarlijkse kick-off bijeenkomst rondom AgriFoodTech. EVMI presenteerde zichzelf tijdens deze kick-off als mediapartner van AgriFoodTech, en kondigde een eigen lezingenprogramma aan tijdens de beurs.

Voedseltrends op Anuga

Voedseltrends op Anuga

De inmiddels honderdjarige beurs Anuga in Keulen is een tweejaarlijks hoogtepunt waar honderden bedrijven hun nieuwe producten tonen. Die nieuwe producten bevestigen een aantal trends die al even spelen in de industrie, en laten zien in welke vorm die de komende jaren op de markt zouden kunnen verschijnen.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 7 - 2019

In EVMI 7 met het thema voedselveiligheid onderzoeken we het belang van een goed hygiënisch ontwerp van productieruimten en schoonmaakprocessen. Maar we bekijken ook nieuwe technologieën die nu of in de toekomst de hygiëne zouden kunnen bevorderen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

HAS cursus: levensmiddelenchemie

19 november 2019 - 18 januari 2020

Lees meer

AgriFoodTech 2019

11 december 2019 - 12 december 2019

Lees meer

Save the date: HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea