Eerste nummer More than Drinks! verschenen

More than Drinks!

Het eerste nummer van het vernieuwde vakblad More than Drinks! is verschenen. Drie toonaangevende vrouwen in de drankenbranche Tess Posthumus (vier jaar op rij top 10 International Bartender of the Year), Barbara Verbeek (Register Vinoloog) en hoofdredacteur Fiona de Lange (gecertificeerd bierexpert) maken dit blad vol vernieuwing, inspiratie en storytelling.

Eerste nummer

Hoofdredacteur Fiona de Lange is erg trots op het eerste nummer. “In het eerste nummer geven we een visitekaartje af door ontwikkelingen in de drankenbranche met passie handen en voeten te geven. Of zoals wij zeggen: een body met kleur en emotie. De sector staat aan de vooravond van een turn-around. Duitse wijnen gaan volgens kenners de schappen veroveren. In de bierbranche laten cijfers zien dat we in de toekomst alleen nog maar alcoholvrije bieren drinken. De populairste en meest gewilde whisky’s komen straks niet meer uit Schotland, Ierland of de Verenigde Staten, maar uit Japan! Deze en nog veel andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod in het eerste nummer van More than Drinks!”

More than Drinks!

More than Drinks! is de nieuwe naam voor Adfundum. Het geheel vernieuwde vakblad verschijnt voorlopig vijf keer per jaar. Tijdens de Dranken Pakket Expo op 9 en 10 september wordt het vernieuwde More than Drinks gepresenteerd aan de branche.

Nieuwsgierig naar dit nieuwe vakblad? Bestel dan nu twee gratis proefnummers van More than Drinks!

 

Meer over
Lees ook
Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Tips Belastingdienst voor btw-verhoging

Na de Tweede kamer, is ook de Eerste Kamer akkoord met de btw-verhoging. Op 18 december stemden de Kamerleden met het voorstel in. Dit betekent dat het lage btw-tarief vanaf 1 januari van 6 procent naar 9 procent gaat. Deze tariefverhoging heeft gevolgen voor onder andere de administratie, de prijzen van goederen en diensten en...

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Ambachtelijke bakker maakt brood nog steeds te zout

Uit een meting van het Nederlands Bakkerij Centrum blijkt dat brood van de ambachtelijke bakker een stuk zouter is dan brood uit industriële bakkerijen. Gemiddeld zit het brood van ambachtelijke bakkers zelfs nog boven de wettelijke norm van maximaal 1,8 procent NaCl op de droge stof. Dat meldt het NVB. De meting werd uitgevoerd op 502 verschillende...

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

1 op de 13 ondernemers te laat met btw-aangifte

Ongeveer 140.000 ondernemingen misten afgelopen kwartaal de deadline van 1 november om hun btw-aangifte en/of -betaling te doen. Zij ontvangen een dezer dagen een naheffingsaanslag, vaak met boete. In ruim 80 procent van de gevallen was de betaling niet op tijd of correct. Dat meld de Belastingdienst in een persbericht van 3 december. Veel ondernemers,...