Horecava Innovation Award voor bier van regenwater

hemelswater

Code Blond van Hemelswater, bier gebrouwen van lokaal, gefilterd regenwater, heeft de Horecava Innovation Award 2017 gewonnen.

De award werd maandag 9 januari uitgereikt op de eerste dag van de Horecava in RAI Amsterdam.

"Storytelling en wereldverbeteren via voedsel komen in dit product prachtig bij elkaar", oordeelt de jury over Code Blond van Hemelswater. "Elk biertje nodigt uit tot een gesprek over klimaatsverandering." Code Blond werd niet alleen bekroond als overall winnaar, maar ging ook met de eer strijken in de categorie Food & Beverage. Code Blond bier is in opdracht van Hemelswater gebrouwen door Brouwerij De Prael.

Taste the Dutch Masters

Winnaar in de categorie Concepts, Interior & Design is Taste the Dutch Masters met stillevens van Hollandse meester-schilders nagebouwd met verse ingrediënten. Taste the Dutch Masters werd ontwikkeld door Creative Chef, in samenwerking met Sluik.

Foam Locus, een slim hulpmiddel om melk op te schuimen van TJRD in Amsterdam werd eerste in de categorie Equipment & Services.

In de categorie Mobile, Applications & Social Media is  SJIFT happens! de winnaar. SJIFT happens! is de gratis rooster- en communicatie-app van SJIFT (Foodstep en Nostradamus), in samenwerking met Unilever Food Solutions en Deli XL.

 

 
Lees ook
Pieper Bier wint Karel de Vos Duurzaamheid Award

Pieper Bier wint Karel de Vos Duurzaamheid Award

Pieper Bier, een pale ale type bier, gebrouwen met geredde aardappelen, van Instock in Amsterdam, heeft de Karel de Vos Duurzaamheid Award gewonnen. De prijs is uitgereikt tijdens de eerste dag van de Horecava in RAI Amsterdam. In Nederland wordt jaarlijks 340 miljoen kilo aan aardappelen weggegooid, door overproductie en vanwege hun uiterlijk. Instock...