Bieze en Müller gaan samenwerken

evmi-bfg-muller

De Bieze Food Group uit Nijkerk en Müller Fresh Food Logistics uit Holten gaan een strategische samenwerking aan. Müller zal in 2016 een deel van de nieuwbouw van Bieze huren en de regie over het Bieze-transport voeren.

De Bieze Food Group is een groep samenwerkende ondernemingen in koelverse levensmiddelen, waaronder Epos, Bieze, StarMeal en Dutch Spices.

Logistiek dienstverlener Müller Fresh Food Logistics doet in de opslag en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen.

Nieuw distributiecentrum

Bieze Food Group heeft eerder deze maand de eerste paal geslagen voor een nieuw distributiecentrum in Nijkerk, direct aan de A28. De bedoeling is om dit pand uiterlijk in het eerste kwartaal van 2016 in gebruik te nemen.

Müller Fresh Food Logistics uit Holten zal een deel van het pand huren en van hieruit een deel van haar eigen klantstromen concentreren. Ook gaat het bedrijf er de regie voeren over de Nederlandse transportstromen van de Bieze Food Group.

Sneller beleveren

Met deze krachtenbundeling verwachten beide familiebedrijven afnemers en leveranciers nog sneller en marktgerichter te kunnen beleveren.

De Bieze Food Group levert onder meer salades/sauzen, (allergeenvrije) kruidenmelanges, zuivelproducten/desserts, vlees in sausproducten en kant-en-klaarmaaltijdcomponenten, dag- en koelverse aardappelen en aardappelspecialiteiten.

Lees ook:

Dutch Spices bant 24 allergenen (10 juni 2013)

(Premium)

Meer over
Lees ook
Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

Uit onderzoek van de Horecava blijkt dat de bezoekers van de beurs grote behoefte hebben aan informatie. Zoals informatie over leveranciers en producten, trends en ontwikkelingen, maar ook tips en kennis om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarom lanceert de vakbeurs samen met Horecanetwerk een nieuw online platform. De introductie vindt plaats in...

Greenyard versterkt handelsrelaties met afnemers

Greenyard versterkt handelsrelaties met afnemers

Groente- en fruitconcern Greenyard is bezig met een inhaalslag. Door nieuwe overeenkomsten worden de banden met verschillende afnemers versterkt. Dit moet de omzet laten groeien. Het Belgische groente- en fruitbedrijf Greenyard bracht vorige maand zijn transformatieplan naar buiten om uit de schulden te komen en zet nu stappen in de goede richting....

Naturisten protesteren tegen duurzame plannen Farm Frites

Naturisten protesteren tegen duurzame plannen Farm Frites

Aardappelverwerker Farm Frites wil een zonnepark bouwen voor duurzame energie en een nieuwe weg aanleggen die vrachtverkeer buiten de stad om leidt. Maar de buurt, en met name de naastgelegen naturistencamping, komt in opstand. Deze plannen zouden namelijk hun privacy aantasten en het landschap verpesten. Om duurzame energie op te wekken wil Farm Frites...