Food and the City event over voedsel verbouwen in de stad

119-001-Banner2

Op 22 november organiseert de Grow Campus in ’s-Hertogenbosch het Food and the City businessevent. Met een programma van sprekers en discussies duikt het evenement in het thema van duurzame voedselproductie in of nabij de stad.

Keynote sprekers va de dag zijn Meiny Prins, algemeen directeur van Priva, Jos Hakkennes van Duurzame Kost, Peter van Wingerden over floating farms en Geert van der Veer over kleinschalige Herenboerderijen.

Grow Campus

De Bossche Grow Campus is een samenwerking van HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Helicon Opleidingen, ZLTO, Gemeente ’s Hertogenbosch, AgriFood Capital en Brabantse ondernemers in agrifood. Studenten, onderzoekers en ondernemers komen hier met elkaar in contact om zo groei, innovatie en onderwijs te stimuleren.

Lees ook
Ondernemers eisen 3 ton terug van doorstart Sapfabriek

Ondernemers eisen 3 ton terug van doorstart Sapfabriek

Acht ondernemers starten een rechtszaak om ruim drie ton terug te krijgen dat ze gestoken hebben in een doorstart van de failliete Sapfabriek. Volgens hen strandde de doorstart omdat eerder toegezegde subsidie van de provincie Gelderland uitbleef. Ook vinden ze dat de provincie en de regio FoodValley steken heeft laten vallen. De acht gedupeerde ondernemers...

Van Hall Larenstein weg uit Wageningen

Van Hall Larenstein weg uit Wageningen

Hogeschool Van Hall Larenstein vertrekt vanaf 1 juli 2015 uit Wageningen en verhuist naar de vestiging in Velp. Dat meldt De Gelderlander. Van Hall Larenstein, met in totaal 4.300 studenten, heeft nu nog een locatie met ongeveer 500 studenten in Wageningen. Het is al langer bekend dat de hbo-instelling vanaf volgend jaar weg moet uit het Forumgebouw van...