HAS start opleiding FreshFood & Innovation

VENLO - HAS Hogeschool start in september 2014 op de locatie Venlo met de nieuwe opleiding FreshFood & Innovation. "Deze nieuwe opleiding past goed bij de ontwikkelingen die de agrofoodsector in de regio doormaakt met volop nieuwe kansen en mogelijkheden", aldus HAS Hogeschool.

FreshFood & Innovation is een praktijkgerichte opleiding waarin de studenten zich verdiepen in innovatie. "Aan versproducten uit de agrisector valt nog het nodige te verbeteren. Om dat te bereiken, leer je vanuit de consument denken. Wat willen die eindgebruikers eigenlijk? Bij Freshfood & Innovation leer je ‘terugdenken’ in de keten, schakel voor schakel. Zo kun je een product vooruithelpen."

FreshFood & Innovation in Venlo is de opleiding Food Design & Innovation die al in Den Bosch wordt aangeboden.

Open dag

HAS houdt op 22 maart open dag op de locatie Venlo. De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van business, food, dier en plant.

De nieuwe vestiging in Venlo draait sinds 1 september 2013 met de opleidingen Toegepaste Biologie en Bedrijfskunde en agribusiness. In september 2014 start hier de nieuwe opleiding FreshFood & Innovation.

Lees ook:

Vakblad EVMI en HAS Hogeschool presenteren op 6 mei 2014 de derde editie van de Food Top 100

Lees ook
HAS Hogeschool gaat verder als HAS green academy

HAS Hogeschool gaat verder als HAS green academy

HAS Hogeschool bestaat dit jaar 75 jaar. Sinds 1947 is de onderwijsinstelling van hogere agrarische school uitgegroeid tot een veelzijdige hbo-opleider waar studenten en professionals terecht kunnen voor scholing, onderzoek, expertise en advies. De HAS zet koers naar een toekomst als hét expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in...

Landelijke ZERO Food Waste Challenge van HAS Hogeschool van start

Landelijke ZERO Food Waste Challenge van HAS Hogeschool van start

De eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge van HAS Hogeschool gaat 13 september van start. Het doel van de challenge is zoveel mogelijk hbo-studenten door heel Nederland bewustmaken van de hoeveelheid voedsel dat nodeloos verspild wordt in scholen, instellingen en in de voedingsindustrie.

Aan de slag met maatschappelijke uitdagingen

Aan de slag met maatschappelijke uitdagingen

Bij HAS Hogeschool staat een goede aansluiting bij het werkveld voorop. Daarom werkt de hogeschool op verschillende manieren samen met het bedrijfsleven.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren