Summerschool SOL biedt gratis scholingstraject over persoonlijk leiderschap

SOL Summerschool

In juni en juli 2022 organiseert Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) de Summerschool. Summerschool is een samenwerking van opleiders Ken&Ben en Wecreate Consulting en bestaat uit vier gratis scholingstrajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap, speciaal voor medewerkers in de levensmiddelenindustrie.

Het aanbod van de Summerschool bestaat uit vier opleidingstrajecten, geschikt voor medewerkers op alle niveaus binnen jouw LMI-bedrijf:

1. Sterk in je Werk – voor productiemedewerkers
2. Sterke Teamleider – voor teamleiders
3. Next Level Professional – voor young professionals
4. Next Level Leader – voor managers

De trajecten starten vanaf 6 juni. Op basis van de groepssamenstelling wordt vooraf aan de start bepaald op welke manier de trajecten worden vormgegeven: hybride of 100% live. Bij tien of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf, bestaat er de optie om het traject in-company onder te brengen.

Elke opleiding bestaat uit een combinatie van groepsactiviteiten en 1-op-1 coaching gesprekken. De trajecten worden in goede banen geleid door gecertificeerde loopbaancoaches en trainers met ervaring in de levensmiddelenindustrie.

Al deze trajecten worden volledig vergoed vanuit de NL Leert Door regeling en zijn gratis te volgen.

Aanmelden

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap? Of is dit een uitgelezen kans voor jouw personeel of collega’s?
Schrijf je dan in voor een gratis opleiding bij Summerschool. Aanmelden kan tot 1 mei, via l.vanpiggelen@sol-online.nl.

Meer informatie over de trajecten, contact of inschrijven? Bezoek sol-subsidies.nl/summerschool.

 

Geen nieuws van EVMI meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag en donderdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Thema's
Lees ook
Omarm het nieuwe narratief

Omarm het nieuwe narratief

Leven we in een tijdperk van transitie? Of leven we in een transitie van tijdperk? Voor de huidige generaties voelt het als een kantelpunt in de geschiedenis. Steeds meer komt de focus op de natuur als levensader te liggen. Met een groeiende urgentie om die focus te houden.

Column | Richting, ruimte en steun

De foodsector is in transitie. Vraagstukken op het gebied van energie­transitie, verduurzaming en arbeidsmarkt vragen om nieuwe haalbare en praktische oplossingen. Oplossingen die de sector helpen om beweging te brengen in die transitie. En die ervoor gaan zorgen dat we de consumenten kunnen blijven bedienen met lekkere, betaalbare en veilige producten.

Food in Transitie 2030: Technische én sociale innovatie

Food in Transitie 2030: Technische én sociale innovatie

Wetenschappelijk onderzoek en innovatie zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Alles kan beter, mooier én sneller. De druk om bij te blijven ligt dus hoog: het is innoveren of verzuipen.

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de voedingsmiddelenindustrie?

 

Abonneren