Tim Brett nieuwe Managing Director West-Europa bij pladis

logo pladis

Het zoetwarenbedrijf pladis, moederbedrijf van onder andere Verkade, benoemt Tim Brett als Managing Director van West-Europa en opkomende markten. Dit volgt op de beslissing om West-Europa en opkomende markten te combineren in één regio.

Tim Brett voegt zich bij het team om pladis te helpen bij het vinden van groeimogelijkheden en het beter benutten van potentieel in de regio’s. Hij maakt de overstap naar pladis vanuit The Coco-Cola Company, waar hij bijna vier jaar werkte als President van de West-Europese Business Unit.

In een reactie op zijn benoeming zegt Tim Brett: "Ik ben verheugd dat ik me op zo'n cruciaal moment bij pladis kan voegen. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om nieuwe en geliefde merken te introduceren bij consumenten in deze regio’s.”

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Verkade chocolade opnieuw Fairtrade gecertificeerd

Verkade chocolade opnieuw Fairtrade gecertificeerd

Verkade is weer terug bij Fairtrade. Na 6 jaar geen Fairtrade keurmerk dragen, is het partnerschap tussen de partijen nu hernieuwd.

Nederlandse bedrijven en kinderen zijn vóór een wet tegen kinderarbeid

Nederlandse bedrijven en kinderen zijn vóór een wet tegen kinderarbeid

Kinderen van basisschool Het Volle Leven in Den Haag boden 12 december de handtekeningen van 42 bedrijven, waaronder Tony’s Chocolonely, Nestlé en Verkade, en van ruim 13.000 mensen aan in de Eerste Kamer. Ze vinden dat de Eerste Kamer de wet Zorgplicht Kinderarbeid moet aannemen. Deze wordt op 19 december in stemming gebracht. Hierover schreven de...

Verkade behoudt Koninklijke Status

Verkade behoudt Koninklijke Status

Verkade mag zich ook de komende vijfentwintig jaar Koninklijk noemen. Burgemeester Hamming van Zaanstad overhandigde vandaag (6 november) namens Zijne Majesteit de Koning het predicaat waarmee dit wordt bekrachtigd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd in aanwezigheid van de 'Meisjes van Verkade' het predicaat ondertekend en overhandigd. Verkade,...