Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Food innovatie
Met dit thema
Food innovatie
Productontwikkeling
Subsidie voor sea-based vleesvervangers
Evenementen
Food innovatie
Kennisevent: Discovery Field Days en Hydro Demo Days bij Enza Zaden
Food innovatie
B Corp-certificatie voor Mosa Meat
PREMIUM
Food innovatie
Drogen met restwarmte
Food innovatie
Evenementen
Duik in de toekomst van voedsel bij de expositie Spacefarming
Food innovatie
Bedrijfsinformatie
Podcastaflevering: "Je krijgt Amerikanen niet aan de drop"
Food innovatie
3D-printer voor zachte groenten in hun natuurlijke vorm
Food innovatie
Ziekenhuis Gelderse Vallei onderzoekt inzet van 3D-geprint voedsel voor post-IC-patiënten
Food innovatie
Zeeuwse plantaardige producent haalt investering van 40 miljoen binnen
Food innovatie
Cano-ela maakt waardevolle ingrediënten uit koolzaad
Food innovatie
Kennis zuivelbranche en plantbased alternatieven goede combinatie
Food innovatie
Inschrijvingen Fi Europe Startup Innovation Challenge geopend
Food innovatie
Aleph Farms vraagt goedkeuring voor kweekvlees aan in Zwitserland
Food innovatie
Zero Carb Company gaat samenwerken met bakkerijgroep Grupo Bimbo
Food innovatie
Europese Commissie wil regels genetisch gemodificeerd voedsel versoepelen
Food innovatie
Kabinet gaat proeverijen kweekvlees goedkeuren
Food innovatie
Voedselverspilling
Door schimmels gefermenteerde eiwitten winnen ReThink Waste Challenge
Food innovatie
Kweekvlees goedgekeurd in Verenigde Staten
Food innovatie
Ingrediënten
Bakkerij Pré Pain en MaGie Creations ontwikkelen duurzaam broodconcept van biergraan
PREMIUM
Food innovatie
Duurzaamheid
Innoveren doe je samen
PREMIUM
Food innovatie
Verpakkingen
Chemische recycling voedselveilig
Food innovatie
Lancering voucherregeling voor startups in de food- en agrosector
Food innovatie
Ingrediënten
Israëlische startup Gavan ontwikkelt eiwitrijk plantaardig alternatief voor boter
Food innovatie
Afval
Sproeidrogen van asperge-afval zorgt voor beter smaakbehoud in poeder
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>