Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Food innovatie
Met dit thema
Food innovatie
HAS-studenten winnen prijs voor scriptie over caseïneproductie
Food innovatie
Meatable versnelt productieproces kweekvlees
Food innovatie
Jonge ondernemers presenteren zeewier-innovaties op Wereld Oceanen Dag
Food innovatie
Onderzoek naar verbetering van smaak en textuur van plantaardige voedingsmiddelen
Food innovatie
Duurzaamheid
Kweekvlees slechter voor klimaat dan regulier vlees
PREMIUM
Food innovatie
Leren van elkaars technieken
Technologie
Food innovatie
Nieuw vrieskristallisatieproces onttrekt organische stoffen uit water
PREMIUM
Food innovatie
Slimme adviezen met digitale informatie
Food innovatie
Food Technology
PeelPioneers maakt nieuwe producten van sinaasappelschillen
Food innovatie
Processing & Productie
Meettechnologie om groei van verticale landbouw te bevorderen
Food innovatie
Samenwerking voor vernieuwend tarwemeel met lagere CO2-voetafdruk
Food innovatie
FDA rondt tweede consultatie voor kweekvlees Good Meat af
Food innovatie
Koffiedik als grondstof voor plastic producten
Onderwijs
Food innovatie
Student Ashley Foekens ontwikkelt gezondere voedingskeuzes voor de consument
Food innovatie
Marel en ADM werken samen aan nieuwe innovatiecentrum op Wageningen Campus
Food innovatie
6 bijeenkomsten voor kennisuitwisseling bij Endress+Hauser
Food innovatie
The Protein Community maakt live vleesvervangers op Smaakpark Ede
Food innovatie
Geslaagde veldproef met genetisch bewerkte tarwe om asparagine te verminderen
Food innovatie
Onderzoek naar vleesvervangers op basis van eiwitten uit gras
Food innovatie
HAS-studenten presenteren vernieuwende concepten voor uitdagingen in food
Food innovatie
Webinar over upcycling van zijstromen in circular agrifood
Food innovatie
Initiatieven voor kindergezondheid winnen Gezonde Innovatie Awards
Food innovatie
Onderzoek naar mogelijkheden productie van duurzaam kweekvlees in Europa
Food innovatie
ICL investeert in fermentatieproces voor nieuwe eiwitten van startup Arkeon
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>