‘Wake-Up Call’ tijdens symposium EVMI Food Top 100
DOETINCHEM - Ondernemers hebben een ‘Wake-Up Call’ nodig. Dat stellen Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads. Zij spreken op het EVMI-symposium ‘Innoveren in de voedingsmiddelenindustrie’ op dinsdag 6 mei bij HAS Hogeschool in Den Bosch.
Ze bieden ondernemers een niet alledaagse kijk in de toekomst. Niet de grootste, sterkste of meest intelligente organisaties of organismen zullen overleven, maar diegenen die zich het snelst en het best aanpassen aan (nieuwe) omstandigheden of veranderingen, stellen zij.
Sneltreinvaart
‘Aanjagers’ Bouman en Van Rooijen geven in een sneltreinvaart een actueel overzicht van uiteenlopende trends en bewegingen. Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?
Inspiratieboost
De Fountainheads willen de bezoekers een inspiratieboost geven en ze 'enigszins gedesoriënteerd en prettig ongerust' achterlaten.
Beide heren sluiten het symposium af. Daarna maakt uitgever Jacqueline Wijbenga de EVMI Food Top 100 bekend en worden diverse awards uitgereikt.
Bekijk het hele programma, op 6 mei in Den Bosch
- Meld u aan!
- (EVMI-abonnees krijgen korting)
Lees ook:
- Symposium met paprika-ijs, vegakip en Fingerfoodballs (24 april 2014)
- Grievink (Nano-supermarkt) spreekt op EVMI-symposium (2 april 2014)
- EVMI organiseert Food Top 100 (18 maart 2014)
Bekijk alle berichten over:
Meer over
Lees ook
Studenten presenteren foodinnovaties voor gezonder, duurzamer en socialer eten
Op 14 juni organiseerde FICA de zesde editie van het FICA Summer Event in Amsterdam. Tijdens dit event kwamen 15 groepen studenten van de opleiding Food Commerce & Technology van Hogeschool Inholland, bedrijven uit het werkveld, docenten, lectoren, practoren en een jurypanel samen. De afgelopen zes maanden hebben de tweedejaarsstudenten gewerkt aan...
Sial Paris 2022 staat in het teken van innovatie
De SIAL Paris, internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelenbranche, vindt dit jaar plaats van zaterdag 15 oktober tot en met woensdag 19 oktober. De beurs presenteert een kijk op de trends die de wereld van levensmiddelen in 2022 beïnvloeden en gaat op zoek naar de beste innovaties.
Personalised Nutrition For All-challenge zoekt innovatieve hulpmiddelen
Om de innovatie van gepersonaliseerde voeding te versnellen, lanceren EIT Food, Foodvalley NL en Food Innovation Hub Europe de challenge Personalised Nutrition For All. Startups en multistakeholdergroepen worden uitgenodigd om hun ideeën voor gepersonaliseerde voeding in de dienen. De winnaars ontvangen een budget van €30.000 euro om hun idee verder...