Bedrijven

Met dit thema
Thijs Bosch benoemd als directeur Cosun Protein

Thijs Bosch benoemd als directeur Cosun Protein

Royal Cosun heeft Thijs Bosch benoemd als directeur van de nieuwe business unit Cosun Protein. Hij treedt op 15 augustus 2022 bij Cosun in dienst. Samen met zijn team wordt Thijs verantwoordelijk voor de ontwikkeling en versnelde groei van plantaardige eiwitten voor food applicaties binnen Cosun.

DSM fuseert met Zwitserse branchegenoot Firmenich

DSM fuseert met Zwitserse branchegenoot Firmenich

Chemieconcern DSM gaat fuseren met Firmenich, een bedrijf uit Zwitserland. Het bedrijf heet straks DSM-Firmenich. Met de fusie willen de bedrijven twee ‘iconische’ bedrijven samenvoegen en marktleider worden op het gebied van creatie en innovatie in voeding, beauty en welzijn.

FrieslandCampina in Veghel overschrijdt sulfaatnorm

FrieslandCampina in Veghel overschrijdt sulfaatnorm

De productielocatie van FrieslandCampina in Veghel heeft bij het lozen van afvalwater de sulfaatnorm overschreden. Dat blijkt uit onderzoek van Pointer.

BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over

BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over

Ingrediëntenproducent BENEO neemt het Nederlandse bedrijf Meatless over. Het management van Meatless, gevestigd in Goes, blijft na de overname in functie. Meatless produceert ingrediënten die gebruikt worden in plantaardige alternatieven voor vlees en vis.

Smilde Bakery opent vernieuwde fabriek in Edam

Smilde Bakery opent vernieuwde fabriek in Edam

Op vrijdag 20 mei opende de nieuwbouw van Smilde Bakery in Edam. Smilde Bakery, onderdeel van familiebedrijf Royal Smilde, produceert vooral halffabricaten van bladerdeeg zoals roomhoorns en taartbodems voor bakkers en supermarkten.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 4 2022
Editie 4 2022

In EVMI 4 staat het thema Procesveiligheid centraal. Met onder meer: hoogleraar virologie Marion Koopmans, stapsgewijs verbeteren voor de Nationale Aanpak Productverbetering en vetzuren uit organisch afval. Lees de editie hier!

EVMI 4 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

KIDV Verdiepingsbijeenkomst Herbruikbare verpakkingen

28 juni 2022 - 28 juni 2022

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

30 augustus 2022

Lees meer

Cursus Vleestechnologie

30 augustus 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea