Bedrijfsinformatie
Medewerkers op nummer één

Medewerkers op nummer één

De economie groeit. Dat betekent meer banen, maar er zijn niet altijd mensen om deze te vervullen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen binnenkrijgt? En deze weet te behouden? Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands doet het als volgt.  HR manager Tom Groen zegt te merken dat het goed gaat met de economie. ‘Het gevolg is...

Producenten zien certificatie als ‘paspoort voor handel’

Producenten zien certificatie als ‘paspoort voor handel’

Uit onderzoek van DNV GL en GFSI blijkt dat 79% van de leiders in de levensmiddelenindustrie certificatie als topprioriteit beschouwt om aan de regelgeving te voldoen maar wel toepassingen voor nieuwe technologieën onderzoekt. DNV GL, een van de grootste certificatie-instellingen ter wereld, en het Global Food Safety Initiative (GFSI) van The Consumer...

Slim vanaf het begin

Slim vanaf het begin

Bouwgroep Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. De specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting werkt volgens een uniek bouwconcept: Verticale Integratie. Alle essentiële processen binnen de bouw beheren en begeleiden zij zelf. Dit maakt het mogelijk om vroeg aan tafel schuiven bij de klant,...

IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

IFFI Masterclass Innovations: innoveer en co-creëer!

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 11 en vrijdag 12 april in Rotterdam een masterclass Innovations met bovengenoemd thema. Geheel gewijd aan SMART en AGILE innoveren in de voedingsindustrie. Drie keer per jaar organiseert het IFFI netwerk masterclasses voor leden en niet-leden en de editie van april draait om ‘anders’...

Niet zo gek, zo'n labelcheck

Niet zo gek, zo'n labelcheck

Klopt de informatie op een verpakking? Als consument moet je daarop kunnen vertrouwen. Helaas komt het regelmatig voor dat artikelen moeten worden teruggeroepen, omdat de informatie op de verpakking niet klopt.

Leren van de natuur in de strijd tegen voedselallergie

Leren van de natuur in de strijd tegen voedselallergie

Professor Harry Wichers, als DLO onderzoeker verbonden aan de WUR en Drs. Ylva Poelman, natuur- en sterrenkundige en beter bekend als De Bionische Vrouw en haar columns in Trouw, nemen de leden van het Ingredients For Food Innovators-netwerk op donderdag 14 maart mee in de wereld van allergenen. Ook niet-leden zijn welkom. Drie keer per jaar organiseert...

Eurofins helpt hele keten in kaart te brengen

Eurofins helpt hele keten in kaart te brengen

Voedselfraude, aangescherpte regelgeving en consumenten die steeds kritischer zijn; het wordt steeds belangrijker om de herkomst van grondstoffen en producten te kennen. Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands helpt bedrijven de gehele keten in kaart te krijgen, van grondstof tot eindproduct. Meer dan ooit wil de consument weten wat hij...

Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd

Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd

Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van kantoren en distributiecentra tot opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen. Sinds 2015 is het Belgische familiebedrijf ook in Nederland actief en inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse bouwindustrie. De specialist...

Uniek e-learning platform voedselveiligheid

Uniek e-learning platform voedselveiligheid

Eén van de basisvoorwaarden in de voedingsindustrie is training van personeel. Voor HRM- en kwaliteitsmanagers is het echter een flinke klus om te voldoen aan alle trainingsvoorwaarden. Met Moviemento e-learning biedt Qlean-tec | Christeyns een platform dat uw bedrijf ontzorgt met online leren én kennis delen over o.a. HACCP, voedselveiligheid, allergenen...

Themadag: hygiënisch ontwerp in de voedselproductie

Themadag: hygiënisch ontwerp in de voedselproductie

De consument stelt nieuwe eisen aan levensmiddelen en daar spelen producenten op in. De productieomgeving is er echter niet altijd op gebouwd. En doordat intern onvoldoende over deze mismatch tussen (machine)ontwerp en de praktijk wordt gecommuniceerd, en de kostprijs en productietijd zo laag mogelijk moeten blijven, ontstaan ongemerkt hygiënerisico’s....

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI 3 - 2019

evmi3-cover-klein
EVMI 3 staat in het teken van carrière en arbeidsmarkt. Natuurlijk buigen we ons over de tekorten op de arbeidsmarkt en bespreken we de perspectieven voor start-ups in de voedselindustrie. Maar we houden het vooral positief. Zo bezoeken we een van de beste werkplekken in de foodsector en spreken we met de zakenvrouw van het jaar.

Bekijk de inhoud
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met EVMI?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Evenementen

AgriFoodTop Symposium 2019: Innoveren in een goed klimaat

5 juni 2019 - 5 juni 2019

Lees meer

HAS cursus: levensmiddelen biologie

3 september 2019 - 3 december 2019

Lees meer

Opleding QESH/KAM/QA manager

5 september 2019 - 12 december 2019

Lees meer